lørdag den 29. juni 2013

2. Gæsteblogger


God herlig lørdag morgen i blogland.


Hvor er jeg altså bare heldig, 
at endnu et menneske har stillet op, for at ville dele sin historie på bloggen.

Denne gang er det Knud jeg byder velkommen med hans fortælling om,
hvordan han lever ædru og forbliver ædru.


Tusind tak Knud, som skriver følgende :



Hej jeg er Knud og jeg er Alkoholiker.

Jeg har stor lyst til at skrive lidt her om hvordan jeg holder mig ædru efter en lang og smertefuld tid som aktiv alkoholiker hvor jeg til slut var helt alene og ingen ville mig mere, jeg syntes ikke der er grund til at skrive en masse om hvordan det var at leve i alkohol helvedet og om alle de sindssyge ting jeg foretog mig, det kan nok bedst for mit vedkommende betegnes som Dr. Jekyll-Mr.Hyde, men vil dog godt lige kort ridse op hvad der skete de sidste timer inden jeg tog mit valg om at blive ædru. Jeg opholdt mig alene i min lille et værelses lejlighed hvor jeg i de foregående ca. tre uger ikke havde foretaget mig andet end at drikke, jeg var til sidst derude hvor jeg blot kunne indtage få genstande inden jeg igen faldt i søvn og sov i tre-fire timer før jeg kunne få mere ned, jeg vågnede op tidligt om morgenen den 2 November 2008 og følte ligesom at der ikke mere var kontakt imellem min krop og mit hoved, jeg blev hunderæd, drak lidt mere og kom til mig selv, tænkte det her dør du af Knud!! ringede til min kæreste og spurte om hun en sidste gang ville hjælpe mig? (troede ikke hun ville mig mere dengang)det ville hun og jeg tog hjem til hende blev ædru og er der endnu for øvrigt. Vil her godt lige fortælle hvad der er let, og hvad der er svært ved at holde mig ædru fordi jeg syntes det er ret vigtigt at få ud til andre som eventuelt ville kunne bruge det.


Hvordan jeg holder mig ædru dag for dag 24 timer ad gangen er ikke lige så nemt at sige med få ord for der er mange ting der spiller ind men jeg vil prøve at skrive hvordan jeg gør det sådan rent praktisk og hvad jeg syntes er vigtigt for mig.
For det første går der ikke en dag hvor jeg ikke om morgenen læser i de to bøger 24 timer ad gangen og til daglig eftertanke, det er en rigtig god start for mig fordi, tror jeg, at jeg så helt automatisk får tankerne ind på det at jeg er nødt til at gøre noget for at holde mig ædru.
Dernæst skal jeg jo selvfølgelig passe mine AA møder og holde mig til de aftaler jeg indgår med mig selv om hvor mange det skal være, det er altid minimum et møde men som oftest flere i løbet af ugen.
Jeg har været så heldig at der er nogle stykker som har spurgt mig om jeg ville være sponsor for dem og det er altså rigtigt godt for mig at arbejde og snakke med andre alkoholikere.
Jeg tar ikke noget sted hen på ferie eller andet hvor jeg ikke har mine bøger med så jeg altid lige kan slå op og læse lidt hvis jeg syntes jeg har behov for det.
Når dagen er omme bruger jeg hver dag lidt tid på at tænke dagen igennem og se om der er noget jeg skal have lavet om på og om der er noget der har været rigtigt godt, så jeg altid er med på hvad der sker i mit liv med mig og det jeg går og tumler med.
Ud over det har jeg jo selvfølgelig også lavet de tolv trin med en sponsor og er i gang igen nu her sammen med en ny sponsor, det gør igen at jeg bliver mindet om at jeg skal arbejde med mig selv i det her program.

Det var det rent praktiske om hvad jeg gør i mit ædru liv ,noget andet er hvad der sker inde i hovedet på mig sådan rent psykisk det er noget sværere at forklare da der tit er noget rod derinde, men jeg plejer ofte at sige til mig selv og andre som gider høre på det” der står et sted i bogen Anonyme Alkoholikere en linie som lyder nogenlunde sådan her ” det bliver gradvist til en virkende del af sindet” den forholder jeg mig tit til. Det er ikke altid let for mig at være ædru men når jeg arbejder med mig selv syntes jeg det går lettere og lettere, det er da ofte det sker at jeg lige får lyst til en ”enkelt”, jeg kalder det flashback, det sker når der lige er noget som minder mig om min aktive tid enten godt eller skidt ,men jeg kan i dag håndtere det og er på en måde glad ved at det kommer så jeg altid bliver mindet om at der skal arbejdes med det her hele livet og at jeg bestemt ikke er udlært eller nogen verdensmester, hvis det er helt galt kan jeg komme i tanke om at tage en antabus, ja ved godt nogen måske mener det ikke er det rigtige men det virker for mig sååå, hvorfor dog ikke.
Derudover har jeg lavet en liste med mine tilbagefalds signaler som jeg tar frem og ser på indimellem det virker ret godt for mig at se på mig selv grundigt og hvor jeg er lige nu.
Jeg bruger også meditation ret tit for at finde den ro der er nødvendigt, og som jeg har meget svært ved, i den forbindelse kommer der ofte det frem at livet er også fyldt med problemer som ædru, men nu er jeg i en situation som gør at jeg kan handle på det i stedet for at drikke på det, det er jo da noget af en erkendelse for en gammel alkoholiker som mig, desuden er jeg en del bevidst om hvad der måske kunne være godt for mig, nu her i Maj måned var jeg på et Retræte ophold på et kloster for at prøve at være helt stille og alene med mig selv !!!! Puh Ha det var spændende og givende, men sådan er det med mig nu jeg vil gerne prøve at arbejde med mig selv og prøve nye grænser af, det er noget af det bedste jeg har fået ved at være ædru og leve i det her program, nemlig at arbejde med mig selv og min udvikling på godt og ondt, dette indebærer også at jeg ret ofte går i kirke en søndag for at finde roen der, mere end for at høre teksterne og bønnerne men det giver mig en ro og så sker det altså også ret ofte at de siger nogle fornuftige ting de præster i deres prædiken sååå, det tar jeg da også lige med i købet.

Ved ikke om nogen af jer der læser det her kan bruge noget at det her? Men det var i hvert fald godt for mig at få det skrevet så jeg kan minde mig om det igen og igen.

Så tak for mig.

Og vil lige slutte med at fortælle at jeg har fået alt det tilbage jeg mistede både familie børn osv. osv. og at livet i dag er skønt fordi jeg kan opleve og mærke det.

Knud Alkoholiker.


Vil du vide mere om AA? Klik på billedet :)



*Lev og lad leve*..... Et af AA's mange citater 



Tak til Knud, tak til jer der læste med og
TAK for et godt ædru liv.... Nupper lige 24 timer mere af slagsen.


Pas på jer selv og hinanden.

Knud skriver i sin mail til mig, at er der nogen, som sidder med spørgsmål eller andet,
er i meget velkomne til at kontakte mig, for at få hans mailadr.

onsdag den 26. juni 2013

1.Gæsteblogger

Med stor glæde, kan jeg nu bringe første gæsteblogger, 
som er kasserer i Foreningen Møllens venner.

Her er, hvad Kurt skriver :


Hej jeg hedder Kurt og jeg er ædru alkoholiker  
Definitionen på alkoholisme ifølge wikipedia: ’ Alkoholisme er afhængigheden af alkohol. Alkoholisme er karakteristisk ved et stærkt og ofte tvangspræget behov for at drikke alkohol, tab af kontrol over drikkevaner samt udviklingen af en stærk fysisk og psykisk afhængighed af alkohol..’ -  http://da.wikipedia.org/wiki/Alkoholisme  

Jeg er 54 år, har haft en barndom og ungdom stort set ligesom alle andre af min generation og kan ikke pege på nogen speciel årsag til at jeg blev aktiv alkoholiker.
I gennem ca. 35 år eskalerede forbruget langsomt og umærkeligt, til sidst var det nærmere reglen end undtagelsen at jeg var voldsomt beruset hver eneste dag.
Jeg var heldig, jeg fik en livline …. 
En modig leder på min arbejdsplads arrangerede en intervention og satte mig stolen for døren, enten indvilgede jeg i et ophold på Møllen, eller jeg var fyret – stor tak til ham!!
På det tidspunkt var jeg nok tæt på at nå min personlige bund, kæmpe arbejdspres, stærk medicin mod smerterne fra en diskosprolaps og så lige en 10-15 bajere om dagen.
Når jeg tænker tilbage på min tid på Møllen var det en vanvittig proces jeg gik igennem - først en tid hvor følelser og sindsstemning befandt sig konstant i en rutsjebane - derefter tiden hvor terapien begyndte at hjælpe, hvorefter det virkeligt gik stærkt. Stor tak til Martin, Torben, Smukke Erik og alle de andre dedikerede medarbejdere på Møllen
Det var hårdt at stemple ind i samfundet igen, blandt andet forlangte min chef at jeg redegjorde overfor mine kolleger, hvor jeg havde været og hvorfor, venner og bekendte undrede sig også.
I ’gamle dage’ havde jeg tacklet sådanne udfordringer med hjælp af alkohol, men det gik jo alt sammen alligevel, jeg mødte kun ros og opbakning.
I starten af mit nye liv skemalagde jeg stort set hele min tid, set i bakspejlet var det en meget fin disposition (det var jo også et Mølle-trick), også i dag har jeg så vidt muligt en fast daglig rytme, som jeg følger, så vidt det kan lade sig gøre i en travl hverdag.. 
I begyndelsen gik jeg også til F2F-møder i AA, men jeg fandt ud af at al den snak om alkohol faktisk forstyrrede min ædruelighed, så i stedet har jeg meldt mig ind i http://www.daaint.dk/ så følger jeg lidt med der og påhttp://www.hope.dk/alkohol/modestedet/samtalerum/ ,    læser en del biografier og faglitteratur om emnet og undrer mig jævnligt over den danske alkoholkultur og politikernes holdning hertil – de kan sgu da godt finde ud af at hetze os stakkels rygere.
I dag har jeg et godt liv, der er luget betragteligt ud i bekendtskabskredsen, jeg tilbringer rigtigt meget tid i mit eget selskab og har et fremragende forhold til min datter og mine kære børnebørn.
Hvis jeg ikke var stoppet med at drikke tilbage i foråret 2011, var jeg sandsynligvis død nu. 

’Det har været en kold vinter og de siger der er meget mere på vej. Det er hårdt for folk på gaden, og nogle af dem døde i sidste uge, da temperaturen nåede under frysepunktet. Men for de fleste af os er det ikke så slemt. Bare man klæder sig godt på, kan man gå lige igennem det. Sådan er det. ’
Sidste sætning i ‘Billet til ormegården’


Venlig hilsen Kurt

At sætte proppen i flasken er nemt nok, men få  personen ud af den, er noget helt andet
= Forskellen på at være ædru og tørlagt..... 

Tegning er lånt på nettet .

Mange tak til Kurt, fordi han deler med os.



søndag den 23. juni 2013

Uldsuppe, UPS, på pindene og kulde


YES !!!, så kom jeg tilbunds i de projekter, 
som var ugens mål, før jeg måtte lave nogen former for kreativter.

Uldsuppen arbejder på højtryk hele tiden, da jeg gerne vil have al råuld  jeg har, kørt igennem.

Sækken med Såne ulden i uldsuppen. Virketid denne gang = 4 dage


Sæk med uld hænger til afdrypning og de dyrebare ( stinkende ) dråber opsamles

Stinkbombe, som skal retur til resten af uldsuppen, som nu arbejder på en halv Rygja ham for mig.

Ulden er her skyllet 4 gange i rent vand, puttet i et hovedpudebetræk, for at vand kan løbe fra, før tørring.
Smid endelig ikke første hold skyllevand ud. Dine blomster vil elske det og stortrives efter vandingen med det.

Det virker og jo mere den suppedas bruges, jo hurtigere arbejder den, men indrømmer gerne,
at den ikke er for sarte næsebor. :)

UPS..
Nu mangler jeg jo bare SÅ meget garn....NOT, men blev da gevaldig fristet
på en lille kiggerunde hos Leo igår. Kig efter en enkelt lille ting,
som jeg glemte og kom hjem med dette istedet for.

UPS.... Ny strømpegarn hos Leo... Må da bare prøves

Ups... Nye farver i en af mine favoritter hos Leo... 10 nøgler af hver måtte bare med hjem. Feks hæklede børneponchoer bliver totalt lækre i denne : halvt uld, halvt bomuld

På pindene sidder der endnu en Dragspelsbasker i Babyalpakka uld.
Den første jeg strikkede i det garn efter mønster, blev alt, alt for lille til mig.
Derfor har jeg nu tilpasset opskriften i håb om, at denne vil passe mig, når jeg bliver færdig.

Dragspelsbasker på pindene

Hundekoldt, synes jeg da også det er idag, så vandkulden bliver nu jaget ud, forhåbentlig,
af brændeovnens varme.

Ahhhhhh..... det hjalp.

Og så er jeg den der er fløjet. God søndag til alle


lørdag den 22. juni 2013

Pas på mig og ugen der gak

Pas på mig SCTHANS aften, PLEASE. Del med dine venner og Ikke mindst, påtal min eventuelle tilstedeværelse ved et hver bål du møde

Ude af syne, betyder ikke ude af sind....
og jeg vender snart tilbage med kommentarer hos i andre herlige bloggere..

Skal blot lige  acceptere, at mit bentøj igen driller mig af h-til,
hvilket bestemt ikke passer mig, da jeg har en laaaang hæk, som snart skal klippes,
får et kæmpe læs brænde der skal kløves ( gør jeg med økse ) og mm der kræver,
at jeg kan stå og gå ordentligt. 
Smerten er hvad den er.
Det kan jeg klare, men at benet forsvinder under mig uden forvarsel,
synes jeg er noget luskeri :)

Før jeg begynder at skrive om ugen der gik, vil jeg hive min lille give away frem
 med de skrappe, skrappe deltagerregler.

Et fint lille metalskilt, som kan hænge næsten alle steder.... feks hvor der ammes
eller ved spisestedet, hvor børn tager for sig af mors mad.

Klik på billedet, for at komme med.

Ugen der gak....

Jeg har besluttet mig for, at der ikke må laves det mindste kretivt, før
der er ryddet op i alle Tulle husets hjørner, for nu blev nok....nok.

Alt mit garn sorteret og lagt i boxe

Færdig er jeg ikke, da der også har været andre ting at se til,
men idag bliver der købt flere kasser og oprydningen fortsætter.
Denne gang i alle mine stoffer.

Ind imellem, er der også blevet vasket uld i uldsuppen.

Pyhhhh med stort pyhhh-ha-da.... kræver vist næseklemme,
når jeg hiver næste hold op af uldsuppen idag og skyller, men jeg skal da lige love for,
at det er en effektiv måde at vaske ulden på uden brug af sæbe.

1 hold Såne uld efter uldsuppe og 4 x skylning i alm vand hænger til tørre i solen

 OG så her jeg været på besøg hos Bella og Buster ( min gamle hund, som nu bor på landet )
De har igen snydt ejerne og formået at fremstille det lækreste kuld hvalpe,
som totalt smelter mit hundehjerte.



Første gæsteblogger har meddelt mig,
 at der kommer et indlæg i løbet af nogle dage

Hav nu en skøn, skøn weekend.

mandag den 17. juni 2013

Dagens rose


Jeg er træt, med træt på.....men på den gode måde.
Det har været nogle hektiske uger, men det skal på ingen måde opfattes, 
som en beklagelse fra min side.
Gør det gerne igen ....alt sammen, da det giver så mange glædesbobler og gratis glæde.


Tager lidt blogfri, men før jeg gør det, vil jeg gerne give jer alle en rose, for den fortjener helt bestemt.

Tak for alle de fine kommentarer, mails og ikke mindst den flotte tillid i har vist mig.

Hav en skøn skøn uge og jeg vender tilbage, når første gæsteblogger melder sig på banen.

TAK

søndag den 16. juni 2013

Vinderne af Give away er og dagen derpå


Klokken er nu...næsten 20 og det er tid for at lade Mr. Random trække vinderne blandt giverne
i min *Hjælp-Mosekonen-med-at hjælpe-andre-give-away*.


17 givere / donationer var der, hvoraf 14 deltager i lodtrækningen om en bog efter eget ønske.

Hvor ville jeg ønske, at jeg havde en gave til jer alle, for det fortjener i bestemt,
men desværre er det ikke muligt.

Deltager antallet om hver bog fordeler sig på følgende måde.:

Bog 1 : Den lille uldne er der 7 personer med om
Bog 2 : Flere hæklede dyr, er der 4 personer med om
Bog 3 : Hæklede dyr, er der 3 personer med om.

Bog nummer 1 går til Lisa med lod nummer 3 i denne pulje
Bog nummer 2 går til Karina med lod nummer 4 i denne pulje
Bog nummer 3 går til Tanja med lod nummer 1 i denne Pulje

Tusind tak for jeres store gavmildhed, kommentarer og opmærksomhed omkring
min indsamling. Det er så stort for mig, at det har været muligt.

Er i søde og sende mig en mail med adresse, for at jeg kan komme på posthuset
en af de nærmeste dage med jeres gevindst.
( mosekonen1958@g.mail.com )

Jeg vil forsøge at sætte lidt flere ord på, hvad dagen igår bragte af oplevelser og minder.
Forstår til fulde, hvis nogen hopper af her, da det ikke kan gøres kort, 
men inden nogen hopper fra her,
vil jeg lige fortælle, at jeg har den store fornøjelse/glæde, at have fået tilbudt nogle frivillige,
der vil være gæstebloggere her hos mig om alkohol, misbrug i nær fremtid.

Hvad de vælger at skrive om, er helt op til dem. Jeg vil ikke rette så meget som et komma i det
indlæg de sender til mig og vil også repektere, hvis de ønsker at være anonyme.


Dagen derpå.

Solsikken her, fik jeg af Møllens venner igår.


Dagen idag, har været en dag, hvor jeg har befundet mig ude på en lang,
lang rutchebanetur af følelser og minder af stor forskellighed.

Jeg har smilet og til tider grinet højt for mig selv over skønne hændelser igår.

Jeg har grædt, over dem der ikke er mere, fordi de ikke klarede turen.

Jeg har igen smilet bredt og taknemligt med åbent sind overfor alle de glædesbobler,
der ind imellem ked-af-det-heden dukkede op, som perler på snor
og
af glæde over, at de på Møllen formåede at give mig den rette rusketur på selvindsigten.

Gensynsglæden var stor derude og en særlig glæde blev det for mig,
at hilse på en + familie, jeg havde været i behandling sammen med.

Glæden over at stå overfor klienter jeg havde set derude tidligere, 
eller været i efterbehandling sammen med.

Glæden over at hilse på en hel familie, hvor jeg havde hjulpet et familiemedlem i behandling.
De knus jeg fik af alle....kan slet ikke beskrives.

Glæden over at se det kæmpe stykke arbejde Foreningen Møllen gør, for at skabe god stemning på
sådan en dag og samle penge sammen, for at kunne hjælpe andre.

At gøre en forskel for en person, er stort, når der er håndgribelige og levende bevis for,
at det gir helbredelse for hele familien.

En ting jeg ret hurtigt bed mærke i var, at mange af deltagerne/tidligere klienter,
var blevet meget yngre fra den tid jeg var i behandling til nu.

UHA hvor det glæder mig, at det er blevet mere ok at søge hjælp, 
før alt går tabt i form af arbejde og familie.
At der på flere og flere arbejdspladser er så stor åbenhed for problemet,
at der betales for behandling eller dækkes via en tegnet forsikring.

Det fortæller mig, at der er en smule mere åbenhed overfor det faktum,
at alkoholmisbrug er et misbrug, man ikke selv kan komme ud af.

Det var så skønt at se ret unge mennesker/småbørnsfamilier gå rundt derude.

Åhhh de børn smeltede da den gamles hjerte her totalt.

Tårene er kommet uden varsel, fordi jeg kom til at tænke på de 3 personer, 
jeg var i behandling sammen med, som ikke klarede den og døde af deres misbrug
eller følgesygdomme deraf, fordi de faldt i igen.

Statistikken for ædrueligheden er en grumme fætter,
som siger :
1 3.del klarer sig igennem og holder sig ædru efter et behandlingsforløb

1 3. del tager et til flere tilbagefald, men kommer så flot igennem, via tilbagefaldsbehandling

Den sidste 3 del dør pga alkoholmisbrug eller de følgesygdomme, der ofte er i kølvandet på dette.

Uhyggeligt og skræmmende, 
men et faktum er det.... at alkoholisme tager liv 
og kan ramme alle.
Skelner ikke mellem høj, lav, ung, gammel, rig, fattig.

Tak for idag .
Ønsker alle en skøn aften, helt forrygende ny uge og 
jeg vil tillade mig at slutte af med Sindsrobønnen og Jelinek kurven.



Jellinek kurven

( Lånt på nettet )
Den amerikanske læge, E.M. Jellinek, udarbejdede en kurve, der illustrerer misbruges udvikling. Kurven begynder med tegn og advarsler som, øget tolerance over for alkohol, black outs og for manges vedkommende, skjult drikkeri.
Herefter følger fasen med afhængighed, kendetegnet ved tab af kontrol over hvor meget der indtages og hvornår.
Herefter begynder problemerne i familien, problemer på arbejdspladsen som fx øget sygefravær, tab af kørekort og de første misbrugsrelaterede lidelser.
Misbruget kulminerer i alkoholafhængighed, hvor de fysiske, psykiske og sociale problemer bare vokser og vokser, abstinenserne tager til, selvmordstanker er almindelige, afhængigheden er kommet ind i en ond cirkel, som vedkommende ikke kan komme ud af ved egen hjælp.
Jellinek's kurve er en grov skitse over misbruges/afhængighedens udvikling, alle kommer ikke nødvendigvis gennem alle faserne eller i den rækkefølge som kurven beskriver, ligesom overgangene mellem faserne er glidende.

lørdag den 15. juni 2013

I fællesskab vi løfter....TAK

Godaften i stuerne.

Det har været en helt fantastisk dag på Møllen idag, hvor jeg og min veninde ankom kl 11,
for at stille boden op og give en hånd med, hvor der var behov for det.

Lang dag, men god dag med rigtig mange indtryk, som har givet mange, mange glædesbobler.

Først en lille hilsen derude fra :



Af hensyn og respekt for anonymiteten, er der ikke billeder af ret mange deltagere eller klienter
Et kig ind i gådspladsen på Møllen, hvor det store telt var stillet op og klar til at tage imod de godt 110 tilmeldte

Smukt er der derude

Boden er sat op og her ses min søde veninde Pia, som var stor, stor hjælp hele dagen

Anden del af boden

Et par fra Bestyrelsen Møllens venner og en frivillig hjælper

Sammen...sammen med Birthe Zink.

Og Mosekonen er klar til salg

TAK TAK TAK....for jeres tillid og støtte

Sidder i ned, for det er helt og aldelses overvældende, hvad der bleb kørt i kassen
til Foreningen Møllens venner.

Trommehvirvel......
Med jeres store, store hjælp, fik vi 5.938 kr i kassen, som går ubeskåret til Foreningen.

Det er så vildt... At vi alle stod med åben mund og polypper, da vi talte kassen op.

Der var lidt tilbage, som ikke blev solgt, men intet går til spilde,
da der vil blive gjort en indsats på Møllen, for at sælge det derude
eller gemme det til julefesten.

God aften, godnat og so godt, når i kommer dertil.
Nu skal benene op, kaffen brygges og udpakning får lov til at vente til imorgen.

fredag den 14. juni 2013

Donation / Indsamling til Møllens venner 16 0g 17

Hvor er det bare fantastisk, at så mange har bidraget  på så kort tid.

Idag kan jeg sige TAK til kusinerne Annette og Lisa
&
for deres hjælp til mig, med at jeg kan hjælpe andre.

Igen, igen, igen...nogle flotte, flotte ting er sendt.

Se her, hvad kusinerne sendte :


Lisa har lavet smukke ugler af papirsstrimler.
Så fnuglette, at jeg tog billeder af dem indendørs af skræk for, at de skulle flyve væk



Lak har de skam også fået.... Igen er jeg forelsket.

Af angst for, at de skal komme til skade under transporten, har jeg givet dem en lille æske at ligge i.


Noget så kære baby hagesmækker i glade farver. Også fra Lisa.

Annette sendte:
Store, lækre, bløde grydelapper i glade farver. De kan da kun gøre lykke i et hvert køkken


Sanse/afstresningsbolde med bønner indeni.
Dejlige, runde og lækre må de være at have mellem hænderne,
for store og små

Tulle Momsemor har også været ude i det helt store pillearbejde
med lille hæklenål og stort monteringsarbejde.

Søde, sjove, nuttede og bare *må-ha-ting* over sig.

Lækker og charmerende

Jep...så er jeg forelsket igen, igen.... Uha, har svært ved at være tro i denne tid.

Mit eget bidrag denne gang er :
Barne poncho

Håndmalet og håndspundet garn, som skal køres op i en nøgle, når det er tørt

TUSIND TAK til jer alle.

Jeg glæder mig så meget til at komme ud på Møllen imorgen,
vende snuden hjemad igen efter en god dag og 
komme ind på bloggen Søndag, for at trække vinderne blandt giverne
OG ikke mindst, fortælle om, hvordan dagen gik.

Hav en skøn, skøn weekend.



torsdag den 13. juni 2013

Donation / indsamling til Møllens venner 15

Min fætters kone Kirsten, ville også gerne hjælpe mig, med at hjælpe andre
og se lige herunder, hvad der kom derfra.

TAK Kirsten

Stor, flot filtet taske

Herunder er det jo nærmest små kunstværker : 
Filtede tørklæder i mange skønne farvekombi.










Helt bundt lette fine tørklæder i smukke mønstre og farver

En masse smukke hjemmegjorte øreringe

OG.. hele 2 smykkestativer, som jeg kan bruge fremover TAK 

Jeg er SÅ imponeret over, at så mange vil hjælpe mig og når med denne korte tidsfrist,
at samle/lave noget, for at sende det hertil.

Indsamlingen begyndte  d. 26 maj.... I har alle min dybeste respekt og ydmyge taknemlighed.

Vi *skriws* ved imorgen. Hav en skøn aften